Ti splošni pogoji poslovanja (splošni pogoji) določajo pogoje poslovanja, pravice in obveznosti med podjetjem BRATUN 369 d.o.o., Kašeljska cesta 121, Ljubljana, 1260 LJUBLJANA-POLJE, matična številka: 8517959000, davčna številka: 23591412, (v nadaljevanju PICERIJA PR BURIC, mi, nami) in vami (v nadaljevanju: uporabnik, naročnik, vi). Za uporabo nekaterih naših storitev morate biti stari vsaj 18 let. Pred uporabo storitev, ki so predmet teh splošnih pogojev uporabe, preberite spodaj navedene splošne pogoje, ki veljajo za vsakogar, ki uporablja storitve PICERIJE PR BURIC (skupaj: storitve). Z uporabo naših storitev potrjujete, da se strinjate s temi splošnimi pogoji ter hkrati izjavljate in jamčite, da ste stari vsaj 18 let. V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate, ne uporabljajte naših storitev.

1. STORITVE

PICERIJA PR BURIC ponuja dostavo hrane na dom (v nadaljnjem besedilu: ponudniki), dostopno preko telefonskega naročanja, spletne strani in/ali mobilne aplikacije. Naše produkte naročite in plačate v skladu z določbami teh splošnih pogojev ter jih dobite dostavljene na dom v časovnem okviru navedenem ob naročilu.

2. REGISTRACIJA

Za naročilo hrane na dom preko spletne strani PICERIJA PR BURIC se mora uporabnik predhodno registrirati. Registracija uporabnikov poteka preko spletnega vmesnika v katerega uporabnik vnese svoje podatke. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik, pridobi pravico do nakupa – oddaje naročila in avtomatsko sprejme te pogoje ter soglaša z načinom varovanja, ravnanja in posredovanja osebnih podatkov, na način, ki je opisan v členu Politika zasebnosti.

Vsak uporabnik prejme ob registraciji na elektronski naslov, ki ga navede, kodo za aktivacijo registracije. Uporabnik lahko prične z nakupovanjem po potrditvi kode. Ob registraciji prejme uporabnik DOBRE VILE uporabniški račun, ki je sestavljen iz uporabniškega imena in gesla ter uporabniku omogoča dostop do nekaterih delov spletne strani.

Uporabnik je izključno odgovoren za zaupno vodenje računa in varovanjem svojega gesla pred nepooblaščenim dostopom tretjih oseb in PICERIJA PR BURIC ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne zlorabe uporabniškega računa. Uporabnik se zaveda in sprejema posledice, ki lahko nastanejo, če izbere geslo, ki ga lahko drug uporabnik enostavno ugane ali se ne odjavi iz sistema na računalniku, do katerega imajo dostop tudi drugi. Uporabnik ne sme svojega gesla deliti z nikomer. Uporabnik je odgovoren za vse uporabe iz njegovega računa.

Z registracijo uporabnik potrjuje, da je posredoval resnične, točne in popolne osebne podatke. Izdajanje za tretjo osebo oz. vpisovanje podatkov tretje osebe brez njenega dovoljenja je prepovedano. Morebitne kršitve ali zlorabe identitete se prijavi pristojnim organom.

3. ODDAJA IN PREKLIC NAROČILA

Oddano naročilo je potrditev naročila dostave izbranih izdelkov. V kolikor uporabnik ob naročilu izbere možnost plačila s plačilno kartico in plačilo ob naročilu izvede, preklic naročila po tem ni mogoč. Povračilo kupnine je možno samo v primeru, če predmet naročila uporabniku ni bil dostavljen, zaradi napake na strani ponudnika.

Uporabnik lahko izbere možnost, da naročeno naročilo plača neposredno dostavljalcu. V tem primeru je uporabnik dolžan plačati naročeno hrano plačati v celoti dostavljalcu, kateri mu je naročeno hrano dostavil na želeni naslov. Sprememba naročila ali preklic dobave po uspešni oddaji naročila preko našega portala ni mogoč. Preklic naročila se lahko izvede le tako, da nas po telefonu pokličete, pri čemer vam bomo povedali, ali je preklic naročila še mogoč. PICERIJA PR BURIC ne prevzema nobene odgovornosti glede možnosti preklica naročila.

4. CENE

Vse cene na naši spletni strani so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če ni drugače navedeno, in so dokončne. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

5. NAČIN PLAČILA

Sprejeta plačilna sredstva za plačilo: (i) plačilo po povzetju z gotovino; (ii) plačilo po povzetju s plačilno ali kreditno kartico, (iii) kartično spletno plačilo z Viso ali Mastercardom (iv) morebitna ostala plačilna sredstva, navedena na spletnem portalu. Način plačila izberete sami v postopku oddaje naročila.

Plačilo po povzetju z gotovino ali plačilno ali kreditno kartico:
V kolikor ste izbrali to možnost, znesek naročila plačate dostavljalcu, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.

Kartična spletna plačila z Visa in Mastercard:
Kartična plačila procesiramo preko storitve Stripe. V kolikor za naročilo plačate s kreditno kartico, vam dostavljalec naročilo dostavi brez dodatnih finančnih obveznosti.

Potrdilo o naročilu je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljavca spletnega mesta in vam je dostopna v vašem uporabniškem računu. Račun za opravljeno storitev prejmete ob dostavi naročila. V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami, jamčite, da ste vi oz. plačnik (podatki v računu uporabnika) ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice.

Po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo Dobre vile. Spletno plačilo preko bančnih kartic se izvede direktno na račun podjetja BRATUN 369 d.o.o. V primeru reklamacije ali povračila denarja se obrnite na našo podporno službo preko email naslova info@prburic.si ali telefonske številke 01 505 12 12, najkasneje v roku 24 ur po oddaji naročila. V kolikor bo ugotovljena napaka z naše strani vam bomo povrnili stroške naročila. V primeru, da ob prejemu naročila zavrnemo ali prekličemo vaše naročilo, bo transakcija prekinjena, sredstva pa vrnjena na vaš račun. Povračilo sredstev je izjemoma mogoče tudi v primeru napak pri realizacija naročila, kar nam sporočite na naslov info@prburic.si.

6. REKLAMACIJE

Postopek reklamacije jedi:

 • Fotografirajte račun in jed s katero ste nezadovoljni
 • V parih stavkih opišite s čim niste zadovoljni
 • Fotografijo jedi in računa nam pošljite na: reklamacije@prburic.si.

Vašo reklamacijo bomo obravnavali v najkrašem možnem času.

7. DOVOLJENA UPORABA STORITEV

Naše storitve lahko uporabljaje v skladu s temi pogoji uporabe in skladno z vsakokratno veljavno zakonodajo. Izjavljate in jamčite, da boste naše storitve uporabljali v skladu z zakonodajo in z uporabo storitev ne boste kršili nobenih pogodbenih obveznosti, intelektualne lastnine ali zasebnosti tretjih strank, kakor tudi, da ste osebno odgovorni za vsa dejanja glede uporabe storitev.

Poleg zgoraj navedenega, izjavljate in jamčite, da ne boste:

 • uporabljali naših storitev na kakršen koli način, ki bi negativno vplival na druge uporabnike oz. ki bi lahko škodil, onemogočil ali prekomerno obremenil funkcije naših storitev;
 • storitev ne boste uporabljali za kakršen koli nezakonit ali prepoved namen;
 • uporabljali robotov, pajkov, scraperja ali drugega avtomatskega programa za dostop do naših storitev;
 • z vdiranjem, iskanjem gesel ali s katerimi koli drugimi sredstvi, poskušali pridobiti nepooblaščene dostopa do katere koli storitve, drugih računov, računalniških sistemov ali omrežij, ki imajo vzpostavljeno povezavo z našo storitvijo;
 • nezakonito dostopali do naših storitev oz. poskušali pridobiti vsebino, gradivo, informacije preko naših storitev;
 • storitev uporabljali na način, s katerim bi kršili pravice tretjih oseb, vključno z zavestnim škodovanjem osebi ali pravni osebi;
 • posredovali netočne, napačne ali zavajajoče informacije;
 • vzpodbujali tretjih oseb na izvedbo katerakoli izmed zgoraj navedenih aktivnosti.

Za zagotovitev varnosti transakcije in poslovanje, si pridržujemo pravico zahtevati od vas dokazila, ki izkazujejo vašo identiteto. PICERIJA PR BURIC si pridržuje pravico, da kadar koli razkrije kakršne koli podatke, katerih razkritje je potrebno, da bi izpolnil kakršno koli upoštevano zakonodajo, predpis, zakonski postopek ali vladno zahtevo ali da v celoti ali delno uredi katere koli podatke ali gradivo, zavrne njihovo objavo ali jih odstrani, kjer je to razumno utemeljeno.

8. POVEZAVE NA DRUGE SPLETNE STRANI

Naše spletna stran lahko vsebuje povezave in kazalce na druge spletne strani in njihove vire (Povezane strani). S tem ko boste dostopali do Povezanih strani boste zapustili našo spletno stran in/ali storitev. Povezane strani niso pod našim upravljanjem, zato PICERIJA PR BURIC v nobenem primeru ne odgovarja za vsebino teh spletnih strani in za povezave do drugih spletnih strani, ki jih Povezane strani vsebujejo. Za Povezane strani veljajo njihovi splošni pogoji uporabe. PICERIJA PR BURIC ima na spletni strani oz. v okviru svojih storitev povezave do strani tretjih le kot pomoč, zato navajanje spletnih povezav na naši spletni strani ne predstavlja nobenega priporočila, odobritve ali potrditve s strani Dobre vile.

PICERIJA PR BURIC ne predstavlja ali potrjuje, ter izrecno zavrača odgovornost za vsakršen nasvet, mnenje, izjavo ali druge informacije, prikazane in razširjene preko katere koli Povezane strani. S tem soglašate, da je vsakršno zanašanje na mnenje, nasvet, informacije prikazane, ali drugače dostopne, na Povezani strani predmet vaše lastne odgovornosti.

9. POVRATNE INFORMACIJE

Povratne informacije ki nam jih dajete v povezavi z uporabo naših storitev (predloge, izboljšave, ideje, komentarje, vprašanja, predložitev materiala) lahko uporabimo za izboljšave/spremembe naših storitev oz. spletne strani brez kakršnih koli omejitev ali obveznosti plačila. S tem, ko nam dajete Povratne informacije, bomo mi postali izključni lastniki Povratnih informacij, vi pa se odpovedujete vseh pravic do Povratnih Informacij (vključno z materialnimi avtorskimi pravicami). Povratne informacije lahko uporabimo za katerikoli namen (vključno za komercialne namene), brez obveznosti kakršnegakoli plačila. Vaše Povratne informacije so nezaupne, pri čemer jamčite, da Povratne informacije ne kršijo pravic tretjih. PICERIJA PR BURIC ne odgovarja za morebitno izgubo, ki bi jo utrpeli vi ali tretji zaradi uporabe Povratnih informacij. Vaše Povratne informacije imamo pravico razkriti tretjim, prav tako pa si pridržujemo pravico, da vaše Povratne informacije kadarkoli odstranimo iz naše spletne strani.

10. SPREMEMBE POGOJEV UPORABE

PICERIJA PR BURIC , da se seznanite z vsemi morebitnimi spremembami in obiskujete našo spletno stran periodično. Datum zadnjih pogojev uporabe je zapisan v dokumentu. V primeru da postanejo pogoji uporabe za vas nesprejemljivi oziroma da se s pogoji uporabe po njihovi spremembi ne strinjate, naših storitev in naše spletne strani ne uporabljajte več. Z uporabo naših storitev in/ali spletne strani soglašate s pogoji uporabe na način kot so bili spremenjeni.

11. PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Naše storitve in spletna stran, njihova vsebina in vsa pripadajoča ter v njih vsebovana intelektualna lastnina (vključno z avtorskimi pravicami, patenti, pravicami do podatkovne baze, blagovnimi znamkami in znamkami storitve), bodisi registrirana ali neregistrirana, je last Dobre vile in PICERIJA PR BURIC si pridružuje vse pravice, upravičenja in interese do svojih storitev in spletne strani. Vse pravice storitev Dobre vile in spletne strani so in ostanejo last Dobre vile. Pravice intelektualne lastnine so vsi patenti, znamke, modeli, materialne avtorske pravice, posamezni znaki, slike, imena ali kakršna koli kombinaciji znakov, ki omogočajo razlikovanje blaga ali storitev enega podjetja od blaga ali storitev PICERIJA PR BURIC in vsa druga imena, kakor tudi lastniške oznake storitev in/ali izdelkov PICERIJA PR BURIC, imenovanih na naši spletni strani ali v sklopu naših storitev so izključno naša znamka ali tretje stranke.

Razen če oz. v obsegu kot je to eksplicitno določeno v predmetnih pogojih uporabe, z uporabo naših storitev, niste upravičeni do nobene licence oz. ne pridobite nobenih pravic. Strinjate se z omejitvami uporabe naših intelektualnih pravic, kot je to določeno v predmetnih pogojih uporabe.

Brez predhodnega pisnega dovoljenja Dobre vile so prepovedani reproduciranje, distribuiranje, dajanje v najem, dajanje na voljo javnosti in druge oblike javne priobčitve, predelava ali vsaka druga uporaba intelektualne lastnine.

12. JAMSTVA IN IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Naše storitve so na voljo take kot so in kot so razpoložljive, brez kakršnih koli jamstev. PICERIJA PR BURIC ne daje nobenih posebnih obljub glede svojih storitev oz. kakršnihkoli jamstev, razen kot je izrecno določeno v teh pogojih ali dodatnih pogojih. PICERIJA PR BURIC ne daje nobenih izrecnih ali implicitnih zagotovil glede svojih storitev in nemotenega delovanja svojih storitev, glede posameznih funkcij, ki so na voljo v storitvah, ter glede njihove zanesljivosti, razpoložljivosti ali primernosti. PICERIJA PR BURIC ne zagotavlja, da bodo storitve delovale neprekinjeno ali brez napak, ali da bodo napake odpravljene v razumnem roku. PICERIJA PR BURIC ne daje jamstev glede odsotnosti kršitve pravic tretjih in jamstev in glede ustreznosti za določen namen. Vi jamčite Dobri vili, da so vaše aktivnosti povezane z uporabo naših storitev zakonite v tisti jurisdikciji, kjer storitve uporabljate.

Ne dajemo nobenih zagotovil, da bo naš spletni portal ves čas dostopen, da bo deloval neprekinjeno in da bo brez napak, da bodo napake odpravljene ali da bo spletni portal ali strežnik, ki omogoča dostopnost do spletnega portala, brez virusov in hroščev.

Vsebina, informacije in druga gradiva na spletnem portalu lahko vsebujejo netočnosti in pravopisne napake. PICERIJA PR BURIC ne jamči za pravilnost in popolnost teh informacij, niti ne jamči za zanesljivost objavljenih informacij. Potrjujete razumevanje, da s tem, ko se zanašate na pravilnost in natančnost informacij, prevzemate vso tveganje za primer če se take informacije izkažejo kot napačne in netočne in če vam zaradi tega nastane kakršna koli škoda.

Pridružujemo si popolno diskrecijo pri popravljanju in odpravljanju takih napak na spletnem portalu, v programski kodi, vsebini Dobre vile, storitvah, pri cenah in pri vseh drugih informacijah, objavljenih na spletnem portalu.

13. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

V nobenem primeru PICERIJA PR BURIC (vključno z direktorji, zaposlenimi, dobavitelji in pogodbeniki Dobre vile) ni odgovorna za kakršno koli škodo (vključno z ne omejeno na direktno škodo, poslednično škodo, izgubo dobička, prihodkov ali podatkov), ki je neposredno ali posredno povezana z: (a) uporabo oz. nezmožnostjo uporabe storitev (b) neavtorizirane dostope do vašega računa (c) napake v izvedbi storitev (d) napake, prekinitve, izbris podatkov ali elektornskih sporočil, virusov, zamud pri izpolitvi storitev (e) napak ali izgub v postopku storitev (h) kakršnokoli škodo, ki izhaja iz tehnologije, vključno z in ne omejeno na, škodo za varnostne vdore, viruse, napake, izbrise, prekinitve, prevare.

V nobenem primeru skupna odgovornost Dobre vile za škodo, izgubo in druge posledice (bodisi gre za pogodbeno škodo, odškodninsko tožbo (vključno a ne omejeno na malomarnost) ali kakršne koli druge zahtevke) na podlagi teh pogojev ne bo presegla sto (100) evrov.

14. TRAJNA IN ZAČASNA PREKINITEV STORITEV

Pridržujemo si pravico trajno ali začasno prekinit dostop do naših storitev in spletne strani, brez predhodnega obvestila. Prav tako si pridružujemo pravico zbrisati vse informacije in morebitne dokumente, ki se nanašajo na vašo uporabo naših storitev in/ali spletne strani, kadarkoli in brez razloga, posebej pa če mislimo da ste: (i) kršili predmetne pogoje uporabe; (ii) ste ustvarili tveganje ali ste pravno izpostavili Dobro vilo.

15. PRAVICA PRIJAVE PRISTOJNIM ORGANOM OZ. OSEBAM

Uporabnik se nepreklicno strinja, da lahko PICERIJA PR BURIC v primeru, če sodišče, oblasti ali tretja oseba domnevajo, da nek uporabnik na spletni strani Dobre vile krši pravila, ki omenjeni strani škodijo, podatke in informacije, ki so znani o uporabniku posreduje sodišču, javnim organom, zlasti organom za telekomunikacije ter drugim. PICERIJA PR BURIC je upravičena, da takšno dejanje prijavi pristojnim organom.

16. POLITIKA ZASEBNOSTI

PICERIJA PR BURIC spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje k varovanju osebnih podatkov vseh obiskovalcev spletne trgovine prburic.si. Pridobljene podatke bomo, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), skrbno PICERIJA PR BURIC se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani. Da bi preprečili kakršno koli zlorabo pridobljenih podatkov, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov. Internet je navkljub varnostnim ukrepom nepredvidljiv medij, zato PICERIJA PR BURIC ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov. V spletno informacijskem sistemu PICERIJA PR BURIC obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje. Za zaščito podatkov na teh spletnih straneh ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Vsi posredovani osebni podatki uporabnikov so namenjeni izključno uporabi na spletnem portalu ter administraciji storitev. PICERIJA PR BURIC ne odgovarja za točnost podatkov vnesenih s strani uporabnikov.

Pridobljene podatke bo ponudnik uporabljal ali razkril le z vašim privoljenjem oziroma v primeru, da je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

V kolikor izberete opcijo plačila naročila s plačilnimi karticami, za izvedbo plačila uporabljamo zunanjega partnerja Stripe (splošni pogoji Stripe-a, ki veljajo tudi za vas, če se odločite za spletno plačilo, so na voljo na: stripe.com/en-si/privacy. Podatkov o plačilnih karticah ne hranimo. Z izbiro te opcije izjavljate, da se strinjate z njihovimi pogoji uporabe. V kolikor se z njihovimi pogoji uporabe ne strinjate, izberite drugo opcijo plačila.

Z registracijo na spletnem mestu soglašate z načinom varovanja, ravnanja in posredovanja vaših osebnih podatkov na način, ki je opisan v politiki zasebnosti. Ob izbiri gesla, ki vam omogoča dostop do nekaterih delov spletne strani ste odgovorni za zaupno vodenje tega gesla. Svetujemo Vam, da svojega gesla ne delite z nikomer.

Podatki, ki jih obdelujemo

Obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • identifikacijski in kontaktni podatki: e-poštni naslov, ime, priimek in zgoščena vrednost gesla;
 • podatki, potrebni za izvedbo naročila: naslov, telefonska številka, opombe za dostavljavce, podatki za izdajo računa, vsebina naročenih artiklov;
 • podatki o spletnih navadah: način uporabe in navigacije spletnega portala in mobilne aplikacije, podatki pridobljeni iz piškotkov, tehnični podatki o brskalniku in napravi s katero dostopate, kot je IP naslov in z njim povzana lokacija, operacijski sistem, različica brskalnika, ločljivost zaslona itd.

Deljenje osebnih podatkov

V večini primerov obdelujemo vaše podatke za lastne namene kot njihov upravljavec. Podatke posredujemo našim obdelovalcem, ki jih obdelujejo v skladu z našimi navodili. Z vašim soglasjem lahko podatke posredujemo tudi družbenim in oglaševalskim omrežjem za prikazovanje oglasov po meri na drugih spletnih straneh. Vse opisane osebne podatke obdelujemo mi, kot upravljavec. To pomeni, da mi določamo zgoraj opredeljene namene, v katere vaše osebne podatke zbiramo in načine obdelave ter odgovarjamo za ustrezno izvajanje le-te.

Vaše osebne podatke lahko posredujemo tudi drugim, ki imajo prav tako funkcijo upravljavca, in sicer:

 • v primeru spletnega plačila s kreditno kartico podjetju, ki upravljaja s plačilnimi sistemi za zagotavljanje spletnih plačil Stripe (politika zasebnosti)
 • oglaševalskim in družbenim omrežjem, in sicer:
  • Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska (politika zasebnosti)
  • Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irska (politika zasebnosti)
 • na podlagi vašega soglasja za pošiljanje reklamnih sporočil:
  • Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC, Ponce de Leon Ave NE 675, GA 30308, Atlanta (politika zasebnosti)

Posredovanje podatkov izven držav EU

Vaše osebne podatke lahko v nekaterih primerih posredujemo tudi v države, ki niso članice Evropskega gospodarskega prostora in v katerih ni nujno zagotovljena ustrezna raven varstva osebnih podatkov. Vsako tovrstno posredovanje bo izvedeno le v primeru, da se dotični prejemnik zaveže, da bo upošteval standardne pogodbene določbe izdane s strani Evropske komisije.

Vaše pravice

V povezavi z vašimi osebnimi podatki imate številne pravice kot so: pravica do dostopa, pregleda, izbrisa in omejitve obdelave, prenosa, ugovora in pritožbe. Če želite uveljaviti katero od vaših pravic nam pišite na info@prburic.si.

Piškotki

Med brskanjem po spletni strani PICERIJA PR BURIC, se piškotki (datoteke z informacijami) nalagajo na vaš trdi disk. Piškoti so majhni deli podatkov, ki jih vaš spletni brskalnik preko strežnika shrani na trdi disk vašega računalnika, z namenom sledljivosti. Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani in sami po sebi ne vsebujejo nobenih osebnih identifikacijskih informacij. Vključujejo varno identifikacijsko kodo, ki jo uporabljamo, da Vaše osebne podatke povežemo z Vami, kadarkoli se ponovno vrnete na naše spletno mesto. Piškotki Vam omogočajo lažjo prijavo in uporabo spletnih strani med prihodnjimi obiski. Če je Vaš brskalnik nastavljen tako, da ne sprejema piškotkov, nekaterih funkcij ali storitev na naši spletni strani ne boste mogli uporabljati. Prosimo upoštevajte, da lahko naši oglaševalci uporabljajo piškotke nad katerimi nimamo nadzora in za njih ne prevzemamo nobene odgovornosti.

V primeru vprašanj, pripomb ali zahtev v zvezi z našo uporabo vaših podatkov, smo za vas dosegljivi preko elektronske pošte info@prburic.si

17. KONČNE DOLOČBE

Celoten dogovor. Ti splošni pogoji urejajo celotno pravno razmerje med vami in Dobro vilo, glede uporabe naše spletne strani in naših storitev. V primeru nedosledja med predmetnimi pogoji uporabe in morebitno drugo pogodbo, ki ste jo sklenili z Dobro vilo, bodo prevladali predmetni pogoji uporabe, razen če bo določeno drugače.

Brez odpoveda pravici. V primeru da katera izmed pogodbenih strank ne izvrši svoje pravice, ki jo ima na podlagi teh splošnih pogojev, se tako ravnanje stranke ne šteje kot odpoved pravici ali kot odpoved drugim pravicam.

Višja sila. PICERIJA PR BURIC ne odgovarja za neizpolnitev obveznosti, če je taka neizpolnitev posledica katerega koli vzroka, ki je izven razumnega nadzora Dobre vile, kar med drugim vključuje mehanske, elektronske in komunikacijske okvare ali poslabšanja.

Neodvisnost določb. Če se katerakoli določba splošnih pogojev izkaže kot neizvršljiva ali neveljavna, potem se to določbo omeji ali odpravi v najmanjšem možnem obsegu, ki je potreben, da splošni pogoji ostanejo v veljavi.

Prenos pogojev uporabe. PICERIJA PR BURIC lahko prenese ali dodeli tretjemu pravice in obveznosti iz splošnih pogojev, brez vašega soglasja. Vi ne morete prenesti ali dodeliti tretjemu pravice in obveznosti iz splošnih pogojev, brez soglasja Dobre vile.

Trajanje in prenehanje. Pogoji uporabe začnejo veljati s trenutkom, ko vstopite na našo spletno stran oz. ko začnete uporabljati naše storitve in prenehajo veljati ko prenehate uporabljati naše storitve oziroma spletno stran.

Pristojno pravo in reševanje sporov. Za urejanje in razlago splošnih pogojev velja pravo Republike Slovenije. PICERIJA PR BURIC spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@prburic.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Stranki dogovora soglašata, da se za izključno pristojna glede pravnih vprašanj določil tega dogovora, določi pristojno sodišče v Ljubljani.

18. KONTAKTI, POVRATNE INFORMACIJE IN PRITOŽBE

V primeru da nas želite kontaktirati v zvezi s splošnimi pogoji, nam prosim pišite na elektronski naslov: info@prburic.si

Ljubljana Polje, november 2021

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

  Poteka vzdrževanje

  Spoštovane stranke. Trenutno poteka vzdrževanje spletne strani zaradi delne prenove. Vljudno vas prosimo, da do takrat oddajate naročila preko telefona.